[ Print ]  [ Close ]

http://ssa.modares.ac.ir/index.jsp?siteid=11&pageid=28293&newsview=6148   , 1403/02/16


"تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران" به دانشجوی دکتری پرستاری دانشگاه اعطا شد


در هفتمین دوره آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران"، زهره قزل سفلی دانشجوی دکتری پرستاری و دبیر کانون فرهنگی هلال احمر دانشگاه به خاطر مشارکت در برگزاری اردوهای یاری‌رسانی به مناطق محروم تهران به عنوان دانشجوی فداکار کشوری شناخته و به دریافت تندیس ملی نائل شد.

در این دوره از آیین، بیش از ۲۰۰ پرونده از دانشجویان و گروه‌های دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت که از میان آنها، در مرحله اول نزدیک به ۵۰ پرونده انتخاب و به بخش نهایی راه یافت و در پایان 25 دانشجو یا گروه دانشجویی فعال در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی کشور به عنوان برگزیدگان نهایی از سوی کمیته انتخاب و معرفی شدند.

حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی در ابتدای این آیین که با حضور تعدادی از دانشجویان، چهره‌ها و مسئولان فرهنگی کشور برگزار شد، به قرائت پیام رییس‌جمهوری پرداخت.

رییس‌ جمهور، در این پیام، فداکاری و ایثار را فضیلت اخلاقی متعالی و والاترین صفت انسانی و ارزشی دینی برشمرده و تصریح کرده است، حضور پرشور و مؤثر جوانان دانشجو در دوران دفاع مقدس، صحنه‌های به یادماندنی حماسه ایثار و رشادت را در برابر هجوم همه جانبه دشمن رقم زد و امروز نیز جوانان و دانشجویان با مشارکت آگاهانه و داوطلبانه در عرصه‌های گوناگون اجتماعی جلوه‌های ماندگار دیگری از ایثار و فداکاری را به نمایش می‌گذارند.

متن پیام دکتر حسن روحانی، ریاست محترم جمهور خطاب به شرکت‌کنندگان هفتمین آیین ملی فداکاری دانشجویان به شرح ذیل است:

«فداکاری و ایثار، فضیلت اخلاقی متعالی و والاترین صفت انسانی و ارزشی دینی است که رشد معرفت انسان را نمایان می‌سازد. قرآن کریم ایثار و فداکاری را چه خوش تعریف می‌کند که می‌فرماید: «لا یَجِدُونَ فی صُدُورِهِمْ حاجَهً مِمَّا أُوتُوا وَ یُؤْثِرُونَ عَلی أَنْفُسِهِمْ وَ لَوْ کانَ بِهِمْ خَصاصَهٌ» ایثار و فداکاری خصلت ابرار و برگزیدگان الهی است و نیکوترین احسان و اعلی مرتبه ایمان شمرده شده است.

جوانان این مرز و بوم همواره جلوه‌های ماندگاری از ایثار و فداکاری را به تصویر کشیده‌اند. حضور پرشور و مؤثر جوانان دانشجو در دوران دفاع مقدس، صحنه‌های به یادماندنی حماسه ایثار و رشادت را در برابر هجوم همه جانبه دشمن رقم زد و امروز نیز جوانان و دانشجویان با مشارکت آگاهانه و داوطلبانه در عرصه‌های گوناگون اجتماعی، از جمله دفاع از جان مسلمان‌ها، ارایه خدمات پیشگیرانه؛ سوانح، حوادث و رخدادهای طبیعی و غیرطبیعی، امور خیریه، سلامت و توانبخشی، سازندگی، محرومیت‌زدایی و آبادانی کشور، حفاظت از محیط زیست، به ویژه تأمین نیازهای حیاتی بیماران از طریق اهدای عضو، جلوه‌های ماندگار دیگری از ایثار و فداکاری را به نمایش می‌گذارند.

بسط ارزش‌ها و معرفی الگوهای عملی و برجسته نمودن شاخصه‌های ایثار و فداکاری بی‌تردید از مهم‌ترین راه‌های ترویج این ارزش والای اخلاقی در سطح جامعه است و دانشجویان و جوانان در این زمینه نقشی ویژه ایفا می‌کنند و هر اقدامی جهت حفظ، اشاعه و ترویج فرهنگ والای ایثار و فداکاری، بس ارزنده و شایسته است.

در همین مسیر، برپایی آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان برای ترویج مفهوم والای فداکاری و ایثار به مثابه ارزشی جهانی که موجب همدلی و همگرایی در جهان پرآشوب امروز می‌شود، تلاشی شایسته تقدیر است و گامی تأثیرگذار در راه اعتلای سرمایه‌های معنوی و فرهنگی ملت بزرگ ایران است.

اینجانب از جهاد دانشگاهی، حامیان، برگزیدگان و تمامی شرکت‌کنندگان این رویداد فرهنگی – دانشجویی صمیمانه سپاسگزاری کرده، امیدوارم با بهره‌گیری بیشتر از آموزه‌های هدایت‌گر قرآن کریم و انوار معنوی سیره پیامبر و ائمه اطهار و تداوم و ارتقاء سطح کیفی این‌گونه اقدامات ارزشمند فرهنگی، بیش از پیش شاهد رشد و بالندگی همه جانبه ایران اسلامی باشیم.

عزت، سربلندی و توفیق روزافزون همگان را از درگاه ایزدمنان مسألت می‌دارم».

رییس جهاد دانشگاهی پس از قرائت پیام دکتر روحانی، به بیان خاطراتی از راه‌اندازی جهاد صنایع و خدمت‌رسانی به مناطق محروم پرداخت و در ادامه«ایثار» را ارزشی یاد گرفتنی خواند و گفت: برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های ترویجی کمک شایانی در نهادینه کردن این فرهنگ والا در جامعه می‌کند.

در ادامه این مراسم، کلیپی از فداکاری‌های ریزعلی خواجوی(دهقان فداکار) پخش و یاد و خاطر وی گرامی داشته شد.

گفتنی است هفتمین دوره آیین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران، 28 آذرماه در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.



10:49 - يکشنبه 3 دی 1396    /    شماره خبر : 6148    /    تعداد نمايش خبر : 3078