نظر به هماهنگیهای به عمل آمده سمپاشی در سراهای دانشجویی طی 2 مرحله طبق فایل پیوست انجام میگردد.
لذا ضرورت دارد دانشجویان عزیز با توجه به تاریخ سمپاشی خوابگاه سکونت خود، به نكات ذيل توجه فرمایند:
مواد خوراکی را در مکانهای سر بسته و محفوظ قرار دهید و ظروف مورد استفاده جهت نگهداری و طبخ غذا را جمع آوری نمایید. کمدها، سینک و داخل کابینت سمپاشی میشوند لذا مکان مناسبی برای نگهداری وسایل در هنگام سمپاشی نمیباشد. لطفا اگر واحد یا اتاق شما درگیر ساس است پیش از موعد سمپاشی به رابط بهداشت و یا انتظامات خوابگاه اطلاع رسانی کنید. همچنین در صورت وجود افراد حساس مانند بیماران و... به انتظامات و رابط ها را در جریان قرار دهید. انتظامات خوابگاه و یا رابط های بهداشت لیست اتاق ها و نوع و شدت آلودگی و اتاقهایی که گروهای حساس حضور دارند را تهیه و در اختیار داشته باشند. در صورت آلودگی به ساس از انتقال وسایل به سایر مکانها خوداری کنید .لازم بذکر است کلیه وسایل داخل اتاق آلوده به ساس سمپاشی خواهد شد. وسایلی که مایل به سمپاشی در موارد آلودگی به ساس نیستید داخل کیسه زباله سالم و بدون پارگی در وسط اتاق قرار دهید و درب کیسه را باز بگذارید همچنین کیسه را به حدی پر نکنید که امکان گره زدن آن نباشد. این کیسه ها را پس از بازگشت در فضای آزاد باز کنید و از تنفس گاز خروجی خوداری نمایید و پس از دادن زمان کافی جهت تهویه گاز درون آن به اتاق برگردانید. جوشاندن وسایل روشی موثر در رفع ساس و تخم های آن است. از قرار دادن اشیا قیمتی در اتاقها خوداری کنید در غیر اینصورت هیچگونه مسئولیتی متوجه سایرین نخواهد بود. درب و پنجرهها را در زمان ترک اتاق جهت سمپاشی، بسته نگه دارید و تهویه را خاموش نمایید. بعد از سمپاشی به جهت اثر بخشی بیشتر تا زمان ممکن از بازگشت و باز کردن درب و پنجره و تهویه خوداری کنید. اتاقهای آلوده به ساس تا 2 روز پس از سمپاشی قابل استفاده نخواهند بود. به جهت اثر عصبی سموم برای حشرات بعد از سمپاشی ، میزان مشاهده حشرات در مکان آلوده افزایش خواهد یافت که این امر به دلیل تحریک به خروج حشرات از پناهگاهها و تماس بیشتر با سموم میباشد و ظرف چند روز کاهش خواهد یافت. در صورت عدم مشاهده هرگونه حشره در اتاق، مورد را قبلا به انتظامات خوابگاه و یا رابط بهداشت اطلاع رسانی کنید. رابطان بهداشت لیست جداگانه برای این اتاقها تهیه و در اختیار مجریان سمپاشی قرار دهند.
|