جلسه دفاع از پایان‌نامه: آقای علیرضا بهرامی نسب، گروه مهندسی مخابرات

خلاصه خبر: طراحی، شبیه سازی و ساخت آنتن ایستگاه پایه پهن باند برای برای نسل دو ، سه و چهار

• عنوان: طراحی، شبیه¬سازی و ساخت آنتن ایستگاه پایه پهن باند برای برای نسل دو ، سه و چهار
  • ارائه‌کننده: علیرضا بهرامی نسب
  • استاد راهنما: دکتر کیوان فرورقی
  • استاد ناظر داخلی اول: سرکار خانم دکتر اطلس باف
  • استاد ناظر خارجی اول: دکتر راشد محصل (دانشگاه: دانشگاه تهران)
  • مکان: اتاق شورا شماره 351
  • تاریخ: 97/12/25
  • ساعت: 10:45

چکیدههدف از انجام این پایان نامه ابتدا طراحی و سپس شبیه سازی ودر صورت حصول نتایج ساخت یک آنتن ایستگاه پایه برای نسل دو ، سه و چهار بود . آنتن مورد نطر میبایست دارای باند پهن بود و در طول باند کلیه پارامترها از قبیل بهره مناسب ، ایزولاسیون ، VSWR، HPBW و موارد دیگر را پوشش داده و همچنین برای ساخت از قطعات معمول استفاده شده و قیمت بهینه و ارزانتری جهت تولید داشته باشد . لذا از ابتدا فرض بر این بود که برای طراحی از یک آنتن استفاده شود که کل باند فرکانسی از حدود 1.7 تا 3 گیگا هرتز را پوشش دهد و همین باعث ایجاد دشواری در مرحله طراحی شد . شاید حدود 9 طرح اولیه تست شد که نیمی از آنها در مرحله شبیه سازی بدلیل عدم پوشش کل باند از آنها صرفنظر که در ادامه فصول توضیحات بیشتر ارایه خواهد شد . در پایان طرح نهایی با استفاده از یک آنتن ترکیبی شامل DIPOLE ، منعکس کننده(REFLECTOR) و بالن و زیر لایه FR4 نتیجه دلخواه برای باند مورد نظر با پارامترهای ذکر شده مناسب حاصل گردید .
کلمات کلیدیREFLECTOR، DIPOLE، FR4، زیرلایه ، VSWR

21 اسفند 1397 / تعداد نمایش : 1807